Kategorier
Nyheter

Nytt uppdrag – denna gång i Gävle

Hallå alla glada läsare!

Det har blivit dags att uppdatera er lite om läget här på Utlunda och det har hänt en hel del sedan sist vi berättade om hur det går för verksamheten.

Först måste jag bara börja med att berätta att vi har köpt en ny kaffebryggare. Den är väldigt häftig tycker jag eftersom den är dubbelt så snabb som den gamla. Nu hinner man sätta på kaffe på morgonen och unna sig en kopp innan det är dags för lunch!

Nej då, så illa var den inte. Men det var ett roligt internskämt vi brukar dra för Leffe. Det var han som köpte den gamla bryggaren och han vägrade länge gå med på att den var långsam.

En annan nyhet är att vi har fått ett stort uppdrag i Gävle. Det är inget uppdrag som vi brukar ta oss an men via en kontakt fick jag höra talas om det. Vi ska jobba hos en fabrik som nyligen har fått ett nytt industrigolv gävle via en skånsk firma – men nu efter ett par veckor har de upptäckt att arbetet inte alls var bra genomfört.

Golvet börjar släppa på olika ställen och det saknas även fullgott skydd mot vattenskador under. Golvet börjar också bukta efter att de kört med maskiner ovanpå det och så dåligt får ju inte ett industrigolv vara.

Nu har vi fått i uppdrag att riva bort och frakta iväg golvet och det ska bli ett spännande uppdrag.

Något annat som ska bli väldigt spännande är att se hur staden ser ut. Det var längesen jag var i Gävle och då besökte jag bara stan som hastigast. Nu ska vi bo kvar där i lite drygt en veckas tid så vi har gott om fritid för att utforska restauranger, butiker och andra roliga hak.

Kanske hinner vi också gå på hockey. Jag har hört rykten om att det ska finnas något som heter Brynäs, som Leffe hejar på.

Hoppas det är mer fart på dem än på vår gamla kaffebryggare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *