Kategorier
Nyheter

Hitta bildelar på nätet

Här på Utlunda Entreprenad gör vi som bekant mycket. Det händer att kunder frågar om vi kan göra något extra under resans gång. Kan ni göra si eller göra så. Ibland är det småsaker som ingår i vår repertoar och då kan vi enkelt lägga på en grej extra och fixa det snabbt.

Men ibland handlar det om helt andra saker. Något vi inte är experter på är bilar och fordon. Så när kunder frågar om vi kan hjälpa till att fixa fordon, meka med en bil eller beställa bildelar oljefilter eller något annat så blir svaret tyvärr nej, det kan vi inte göra.

Men nu vet vi vad vi ska svara. När kunder frågar oss nuförtiden om hjälp att fixa till en bil, eller att beställa bildelar så hänvisar vi helt enkelt kunden vidare till BG Bildelar vilket är en otroligt proffsig sida.

Man märker direkt att det är riktiga proffs som vet vad de snackar om. Deras hemsida är proffsig och snygg och det är lätt att hitta vad man letar efter där.

När du kommer in på sajten möts du direkt av två sökrutor där du kan söka efter bildelar. Något många uppskattar är att det går att söka på registreringsnummer. Du behöver alltså inte vara någon bilexpert och memorera modellnummer på din kamrem eller bakaxel – det räcker att knappa in din bils registreringsnummer så plockar sidans databas fram bildelar som passar just din bil.

Det går också att söka på originalnummer för den lite mer vane bilfantasten som kanske vet precis vilken modell och vilken typ av till exempel oljefilter som denne vill ha tag på.

BG Bildelar lovar att de har bildelar för alla tillfällen och det är ett rätt kaxigt löfte, men som de verkligen har fog för och står för. Alla kunder vi har refererat till BG Bildelar har varit nöjda och tackat oss för tipset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *