Kategorier
Nyheter

Svetsgas hos proffsen

Många verktyg och tillbehör är det som blir använda hos oss eftersom vi ju som bekant driver ett företag som sysslar med entreprenad. Och det gör att vi behöver ha stenkoll på var någonstans man hittar de bästa verktygen och de bästa produkterna.

Något vi använder ofta i vår verksamhet är svetsgas. Och denna svetsgas köper vi alltid från ett och samma ställe. Det finns bara en leverantör av svetsgas stockholm som är nummer ett och det är ju solklart Lindströms Svets & Verktyg AB.

Där hittar du allt som du kan tänkas behöva inom gas och svetsgasol, allt från flaskor till tillbehör med allt däremellan. De har helt enkelt ett fantastiskt utbud med en otroligt proffsig service och är oerhört bra överlag. Det är en butik vi verkligen kan rekommendera.

Lindströms Svets & Verktyg AB är beläget på Gärdet i Stockholm, i närheten av Östermalm, och deras läge är ju verkligen helt perfekt när man utför jobb i Stockholmstrakten och snabbt behöver ta sig till en butik för att fylla på med gasol eller svetsgas.

Att de har en stor parkeringsplats utanför butiken där parkeringen hör och häpna är gratis är ju ett massivt plus, vilket gör att det är lätt att åka in med firmabilen och parkera snabbt och smidigt och sedan bara knalla in i butiken.

Ens ärende till butiken går på ett kick och man kan snabbt bege sig tillbaka ut på vägarna och hinna fortsätta jobbet redan samma förmiddag, till exempel.

Butiken är oerhört stor med en yta på omkring 500 kvadratmeter vilket gör att man lätt hittar fler saker som man kan behöva. Det är något vi yrkesmän uppskattar eftersom att vi gärna vill handla snabbt och sedan återgå till arbetet. Då är det perfekt att hitta alla produkter man behöver på ett och samma ställe.

Där har ni en varm rekommendation från oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *