Kategorier
Nyheter

Våren är här!

Äntligen står våren för dörren och det har blivit dags att börja påta i trädgården. Gräsmattan ska klippas, frön ska sås, gammalt bråte ska slängas och det som är trasigt ska repareras!

Ja, det är massor att göra. Som tur är behöver man ju dock inte göra allting själv. Den här bloggaren är väldigt tacksam över att det finns proffsig trädgårdsservice att tillgå.

Ska man till exempel beskära ett högt äppelträd eller göra andra avancerade jobb är det ju inte så lätt att göra det helt på egen hand.

Bloggaren själv tar gärna in proffs som kan göra jobbet bättre än bloggaren själv. Hur ska man då hitta en bra firma när man vill ha hjälp hemma i trädgården?

Själv gick bloggaren på en rekommendation från en vän som var lyrisk över vilket bra arbete Heldors Trädgårdsservice AB gjorde hemma hos vännen. De var proffsiga, seriösa, prisvärda och måna om kunden tyckte min vän, som talade sig varm kring Heldors och sa att bloggaren borde plocka upp luren på en gång och boka in dem med detsamma!

Efter att ha anlitat Heldors Trädgårdsservice AB måste bloggaren verkligen ge sin käre vän rätt! Servicen har varit fenomenal och alla jobb de åtagit sig har utförts snabbt, smidigt och proffsigt.

Att de alltid är trevliga och glada är ju ytterligare ett stort plus! Bloggaren har ibland flikat in med dumma frågor och varit näsvis men det har personalen från Heldors inte haft några problem med. Tvärtom har de tagit sig tid och verkligen försökt förklara saker när bloggaren ställt (alldeles för många) frågor.

Så där har ni en het rekommendation inför våren. Kontakta Heldors och boka upp dem innan alla andra gör det! Med deras kvalité kommer det nog bli högt tryck under säsongen.

Nu hoppas vi bara att vädret också blir hett snart…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *