Kategorier
Nyheter

Snabb hjälp när bilen blev repad

Något som är väldigt viktigt enligt oss på Utlunda Entreprenad är att hålla våra arbetsbilar snygga och prydliga. Vi lämnar regelbundet in dem på både tvätt och städning och ser till att alla körjournaler och alla papper är i sin ordning.

Förra veckan fick vi dock göra något helt annat för att hålla vår firmabil snygg och prydlig. Det var nämligen som så att vi befann oss i rikets näst största stad för att utföra ett jobb och då passade vi på att brumma dit redan innan helgen för att hinna med lite sightseeing i Göteborg.

Vi ställde bilen i ett parkeringsgarage och vandrade till fots genom centrala Göteborg och hade det gött och trevligt. När vi återvände till garaget i fråga fick vi en otrevlig överraskning. Någon hade repat vår bil och vi var tvungna att lackera om den.

Detta var ett tråkigt inslag under vår annars så trevliga resa men efter att ha frågat runt bland folk vi känner blev vi rekommenderade en väldigt bra firma som sysslar med billackering göteborg.

Vi lämnade in bilen där och fick snabb service vilket vi såklart är väldigt tacksamma över. Resultatet blev kanon och jag måste nästan säga att jag tycker att det blev snyggare efter lackeringen än vad det var innan. Så vi blev några kronor fattigare men en snyggare bil rikare.

Vår weekend innan jobbet började fortsatte sedan med ett besök på Gamla Ullevi där vi såg IFK Göteborg spela en mycket trevlig fotbollsmatch. Efter åren med tomma läktare under corona så har det blivit väldigt skönt att kunna njuta av fotboll live igen och höra klacken sjunga när det är match.

Sedan begav vi oss tillbaka mot Avenyn där vi sökte upp en trevlig italiensk restaurang och åt varsin finare matbit. Detta var såklart mycket trevligt och ett bra sätt att tillbringa en helg i Göteborg, trots det lilla missödet med bilen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *