Kategorier
Nyheter

Nya spännande uppdrag i Dalarna

Nu har vi varit uppe i Dalarna och jobbat en sväng. Det var häftigt och kul att göra under dessa månader då flera anläggningar förbereder sig inför den kommande vintersäsongen, med slalom, skidåkning, turister och allt vad det innebär. Det blir ju som bekant en invasion varje vinter och därför passar alla anläggningar på att hyra in oss byggfirmor under årets varmare månader.

Vi har även varit i Leksand där vi utfört en rad arbeten på större byggen av lägenhetshus. Det mesta som behövde göras kunde vi göra på egen hand men vi behövde kontakta en lokal firma för att få hjälp med sökning av avlopp leksand och detta gick galant tack vare att vi kom i kontakt med en väldigt kompetent och bra firma som utförde dessa sökningar på ett väldigt bra sätt.

Något annat som var väldigt roligt var att vi hann med lite ledighet uppe i Dalarna och då passade vi på att göra mycket roligt. Vi passade på att besöka fabriken där man gör knäckebröd i Leksand och i och med detta så fick vi oss en spännande upplevelse där vi lärde oss mycket om detta spännande och anrika hantverk.

Vi passade också på att besöka Mora och fick se den klassiska platsen där åkarna i Vasaloppet går i mål. Det har vi ju sett många gånger på tv så det var häftigt att även få se det i verkligheten.

Något annat som var väldigt roligt var att besöka dansbandsveckan i Malung. Det var under en vecka då vi tog semester och passade på att bara vara lediga och njuta. Må ni tro att vi snörade på oss dansmackorna och tog oss en och annan svängom uppe i Malung, jo tack det gjorde vi.

Nu är vi tillbaka på hemmaplan och vi ser fram emot många nya spännande uppdrag under hösten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *