Kategorier
Nyheter

Så får vi rätt verktyg

God afton kära läsare!

Detta inlägg kommer att gälla något som vi tycker är oerhört viktigt och det är nämligen vårt samarbete med ett företag som sysslar med maskinuthyrning stockholm. Anledningen till att det är viktigt är att det är något som är fullkomligen livsviktigt för vårt företag.

Eftersom vi behöver en mängd olika verktyg till alla våra uppdrag så krävs det att vi bygger upp en bra relation till företag som hyr ut maskiner och detta är något som vi har lagt stort fokus på de senaste åren. Vi är stolta och nöjda över hur långt vi har kommit med den biten.

I dagens företagsklimat är samarbete något som är livsviktigt och det gäller även oss. Vi behöver jobba tillsammans med uthyrare för att få in rätt verktyg till de arbeten vi utför. Vi har givetvis de verktyg och maskiner som är standard för våra kärnuppdrag men vi har varken råd eller möjlighet att köpa in alla maskiner eller verktyg som vi någon gång skulle kunna behöva för att utföra något enskilt arbete. Det är fullständigt omöjligt.

En lösning som har visat sig fungera betydligt bättre är att hyra in verktygen som vi behöver och sedan använda verktygen för att utföra ett specifikt arbete och sedan lämna tillbaka det verktyg eller den maskin som vi har hyrt in. Skulle vi behöva låna något annat verktyg för nästa jobb så har vi den möjligheten.

Det här upplägget fungerar klockrent för oss och vi vill rikta ett stort tack till vår samarbetspartner som förser oss med de verktyg och maskiner som vi behöver. Det är verkligen viktigt för oss och vi uppskattar det!

Sedan vill vi också i och med detta inlägg tipsa andra företag och hantverkare om att arbeta på detta sätt. Det minskar kostnaderna och gör det faktiskt lättare att komma igång med sin verksamhet. Även att driva verksamheten blir lättare och smidigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *