Kategorier
Nyheter

Samarbete är A&O

I den här artikeln kommer vi att prata om vårt fina samarbete tillsammans med NordiskMaskin.se. Vi har sedan början av 2021 haft ett mycket bra samarbete där vi fått riktigt fina priser på deras hjullastare och tillhörande redskap. Allting började med att vi gjorde ett uppdrag tillsammans i Norsa och vi fick sedan höra att grabbarna även driver Nordisk Maskin. Vi ville så klart direkt gå in och göra ett par beställningar hos dom och leveransen på prylarna har verkligen varit över vår förväntan.

Vilka är Nordisk Maskin undrar då ni?

Nordisk Maskin är ett företag i mellansverige som grundades under 2020 där deras fokus har sedan starten varit på att bli en ledande aktör i Norden med försäljning av maskiner, verktyg och redskap för entreprenadföretag. Dom har under ett års tid fyllt på med ett stort lager av varor och i deras webbshop kan man verkligen hitta det man söker. I webbshoppen finns allt från hjullastare, grävmaskiner, markvibratorer, sorteringsverk och hundratals av tillhörande verktyg och redskap.

För oss har det passat perfekt att handla av NordiskMaskin.se eftersom vi känner dom sedan tidigare och blir erbjudna riktigt fina priser samtidigt som deras sortiment är otroligt brett och deras ordinarie priser är redan riktigt lågt satta. Man märker att dom verkligen planerar att göra sig ett namn och är här för att stanna.

Hur betalar man för sin order ifall man vill beställa hos NordiskMaskin.se? 

Det är otroligt smidigt att betala för sina prylar hos Nordisk Maskin. Dom har satt in Wasa Kredit och Nets som finansieringsmetoder och man kan välja att betala sina varor direkt eller dela upp betalningen med hjälp av faktura eller delbetalning. Väldigt smidigt ifall du är ute och skall köpa ett dyrare redskap eller maskin. 

Vilken metod du skall använda dig av beror på ifall du är företagskund eller privatkund. Både Wasa Kredit och Nets är två säkra metoder med seriösa aktörer, vilket borde vara en trygghet för alla som planerar att handla hos NordiskMaskin.se. 

Vi kan varmt rekommendera Nordisk Maskin och se till att gå in och lägg en beställning nu direkt!

Hör av er till oss på Utlunda Entreprenad ifall ni har några frågor eller behöver ha en referens inför er shoppingtur på NordiskMaskin.se.

Mvh
Utlunda Entreprenad AB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *