Kategorier
Nyheter

Ännu ett samarbete

Vi har tidigare berättat om våra fina samarbeten och att samarbeten är A & O. Nu har vi ytterligare ett samarbete som vi är enormt stolta över.

Det händer väldigt ofta när vi är ute hos kunder att det blir mer jobb och ofta inom entreprenad branschen. Därför har vi valt att samarbete med Frökärr Entreprenad AB och deras hemsida kan ni besöka här fe-ab.se

Frökärr Entreprenad gör det mest inom entreprenad, husgrunder, dräneringar, enskilda avlopp, minireningsverk, anläggning av gräsmattor och mycket mera. Vi har använt hos av Frökärr nu i ca 1 månad och vi har redan utfört och påbörjat många fina arbeten och gjort många kunder nöjda. Deras specialitet är enskilda avlopp och där finns det inte många som slår dem på fingrarna, dem har utfört många enskilda avlopp i Mellansverige och deras snabba respons och tydliga sätt att göra affärer gör att dem är mycket enkla att arbeta med.

Nästa projekt att påbörja är en dränering av en villa från 60-talet, hela dräneringen rör sig om ca 55 löpmeter och man har aldrig gjort någon dränering tidigare, värt att tillägga är att vi även ska isolera grunden vilket den inte är idag, Vi kommer använda oss av isodorän som isolering runt om. Det kommer bli spännande att se vad som döljer sig under jorden, lite släpp på väggarna i källaren finns men inget tydligt läckage.

Jag hoppas att det var roligt att läsa om vårat nya samarbete och behöver du hjälp med avlopp, dränering eller något annat så tveka inte att höra av er till oss så hjälper vi er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *