Kategorier
Nyheter

Jobb i Västmanland

Då har vi fått in ett jobb i Västmanland. Vanligtvis brukar vi inte göra jobb såpass långt bort men vissa jobb är roligare än andra att göra och detta var precis ett sådant jobb.

Sängfabriken AB är ett företag då i Valskog som säljer kontinentalsängar och ställbara sängar. Man har hand om hela produktionen och försäljningen och har växt otroligt mycket under dessa år. Japp jag är nyfiken av mig så kollar självklart alltid upp siffror på företagen som vi skall utföra jobben hos. Gör man inte det är man ute på tunn is och det vill man inte vara när det gäller större projekt. Självklart vill man inte det heller när det gäller mindre jobb, ni förstår nog vad jag menar.

Vi ska bygga ut deras butik med 100 kvm, vilket är ett väldigt bra jobb och sysselsätter gubbarna ett par månader framåt. Även om det blir ett par övernattningar i veckorna så är det ändå ett jobb som man faktiskt inte kan säga nej till.

Vi kommer att under sommaren sätta oss vid ritbordet och ta fram och planera utbyggnaden för att sedan efter sommaren alternativt början på hösten börja med själva bygget.

Bygget förväntas ta ungefär 6 månader om allt flyter på. Men vanligtvis så stöter man alltid på komplikationer eller ändringar som behöver göras under arbetets gång.

Jag kommer löpande under arbetet uppdatera jobbet med bilder och information hur det går för gubbarna. Kan alltid v ara kul att följa ett sådant stort arbete och se hela processen. Är det några frågor eller liknande som ni undrar över så tveka då inte att ta kontakt med oss så svarar jag så utförligt jag kan i den mån jag hinner.

Vi kommer att ta in några underentreprenörer för El och eventuell rördragning, så är du rätt firma eller vill du tipsa om ett bra företag som har möjlighet att ta lite mer jobb så får du gärna höra av dig till mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *