Kategorier
Nyheter

Trädfällning & stubbfräsning Enköping

För ett par veckor sedan så vi fick möjligheten att fälla 35 träd hos en samfällighet i Enköping. Det var ett otroligt stort jobb och vi hade två gubbar på detta under en hel dag. Vissa av träden var lite knepigare eftersom de stod i ett område med många hus och fastigheter, vilket gjorde att vi var tvungna att sektionsfälla dessa träd. Själva trädfällningen tog oss cirka 7 timmar, vilket är riktigt imponerande när vi ser till hur många träd vi behövde fälla.

Eftersom vi fick helhetsansvar för allting – det vill säga trädfällning och stubbfräsning, så behövde vi ta in en expert på stubbfräsningar. Vi valde att anlita Fräsgubben från Västerås som är känd för att göra utmärkta arbeten och stubbfräsningar i Enköping. Han har verkligen byggt sig ett namn för stubbfräsning Enköping och börjar bli relativt stor här i trakten. Dessutom är väldigt prisvärd och en duktig entreprenör som satsar fullt ut på stubbfräsningar runt om i mellansverige. 

Vem är Fräsgubben?

Fräsgubben är ett företag som drivs av huvudpersonen Lennart. Utöver Lennart så har han ett par anställda som även dem utför stubbfräsningar i Enköping med omnejd. Fräsgubben utgår från Västerås, men tar stubbfräsning i Enköping, Mälardalen och Västmanland. 


Som vi beskrev är han otroligt prisvärd och utgår alltid från 850 kronor efter rutavdrag för stubbfräsning i Enköping. Fräsgubben utför stubbfräsning i Enköping åt privatpersoner, företag, föreningar och kommun. Inget uppdrag är för litet eller för stort för honom.

Har du en stubbfräsning i Enköping som skall utföras – passa på att skicka in en förfrågan och få ett prisförslag av Lennart. Besök hans hemsida på www.frasgubben.se 

Tack för att ni läst vårt lilla inlägg om stora uppdraget i Enköping. Önskar ni trädfällning så kan ni kontakta oss! Utlunda Entreprenad är alltid redo att ta uppdrag från er och jobbar mer än gärna åt kunder runt om i Enköping. 


Vi hörs och besök gärna vår hemsida för mer information i framtiden. Vi skall försöka uppdatera frekvent och vara mer aktiva här på vår lilla blogg, vi ses!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *